Top 10 billigste biler

Hvordan har vi fundet frem til de 10 billigste?

For at udarbejde listen over de 10 billigste biler på markedet i 2023 har vi gennemgået bilproducenternes officielle prislister, sammenlignet tilbud fra autoriserede forhandlere og taget højde for eventuelle kampagnetilbud. Vi har fokuseret på grundmodeller, da disse typisk repræsenterer de laveste indgangspriser for hver bil. Derudover har vi inddraget bilernes basisudstyr, da en lav pris ikke nødvendigvis er den bedste værdi, hvis der mangler essentielle funktioner som aircondition, sikkerhedspakker eller infotainmentsystemer. Vores mål har været at finde biler, der tilbyder en balance mellem pris og funktionalitet, uden at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. Det er vigtigt at bemærke, at priserne kan variere afhængigt af lokation, og at kampagnetilbud eller finansieringsmuligheder kan gøre nogle biler billigere end andre i en given periode.

Top 10 billigste biler

Her er vores liste over de billigste biler på det danske marked i 2023:

  1. Kia Picanto – Fra kr. 129.900,-
  2. Fiat 500 – Fra kr. 134.990,-
  3. Mitsubishi Space Star – Fra kr. 134.995,-
  4. Toyota Aygo X – Fra kr. 137.990,-
  5. Citroën C3 – Fra kr. 139.990,-
  6. Hyundai i10 – Fra kr. 145.995,-
  7. Dacia Sandero – Fra kr. 149.990,-
  8. Suzuki Ignis – Fra kr. 157.990,-


Disse biler er nogle af de mest økonomiske valg på markedet i år. De er alle små, kompakte biler, hvilket ofte betyder lavere driftomkostninger, herunder brændstofforbrug og vedligeholdelse. De fleste af disse modeller er også udstyret med moderne sikkerheds- og komfortfunktioner, hvilket gør dem til attraktive valg for dem, der søger en prisvenlig bil uden at ofre kvalitet eller sikkerhed. For eksempel tilbyder Kia Picanto og Toyota Aygo X en kombination af brændstofeffektivitet og tilstrækkelig plads til daglig brug, mens Citroën C3 og Dacia Sandero er kendt for deres rummelighed i forhold til pris.

Hvilke af bilerne anbefaler vi så?

Ud af de 10 biler, vi har undersøgt, vil vi især fremhæve Kia Picanto, Toyota Aygo X og Dacia Sandero som vores topanbefalinger.

Kia Picanto er den billigste på listen, men den leverer stadig et solidt produkt med god byggekvalitet, moderne design og pålidelig ydeevne. Den er særligt velegnet til bykørsel, hvor dens kompakte størrelse og lette manøvredygtighed virkelig kommer til sin ret.

Toyota Aygo X er et godt valg for dem, der ønsker en lidt mere unik og stilfuld minibil, der samtidig har et lavt brændstofforbrug og de nødvendige sikkerhedsfunktioner. Endelig er

Dacia Sandero ideel for dem, der har brug for lidt mere plads, da den tilbyder en rummelig kabine og bagagerum til en meget konkurrencedygtig pris. Alle tre modeller giver meget for pengene og er velegnede til både førstegangskøbere og dem, der leder efter en pålidelig pendlerbil.

 

God service og miljøvenlig afhentning af din skrotbil

Når du skal have afhentet din skrotbil, er god service og miljøvenlig håndtering afgørende faktorer. En professionel og miljøbevidst ophugger tilbyder effektiv og pålidelig afhentning, der sikrer, at bilen bliver transporteret sikkert og uden skade på miljøet. De tager hensyn til både kundens behov og de strenge miljøkrav, hvilket betyder, at alle komponenter og væsker i bilen bliver korrekt sorteret og behandlet. Denne tilgang sikrer ikke kun en problemfri afhentning, men bidrager også til en bæredygtig fremtid ved at minimere affald og maksimere genbrug af materialer.