Forsvarlig autoophugger

Du er ansvarlig for at din bil bliver skrottet lovligt

Du er selv ansvarlig for at din bil bliver skrottet lovligt, når den ikke længere kan køre. Der er mange autoophuggere, der reklamerer med en høj skrotpræmie, men du har ingen garanti for, at de skrotter bilen forsvarligt. Du skal derfor finde en registreret autoophugger eller tage din bil med til en forhandler, der samarbejder med en miljøgodkendtgodkendt ophugger.

Hvis alt det føles som en uoverskuelig opgave, eller du bare ikke har tiden til det i hverdagen, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi aftale en dag og tidspunkt hvorpå vi kan køre ud til dig og afhente din bil.

Vi har siden 2003 på korrekt og ansvarlig vis skrottet danske biler. Vi sørger for så meget at bilerne bliver genbrugt – samtidig med alle miljøkrav overholdes. Vi har egne uddannede folk som skiller og fjerner væsker og genbruger dele som er ok.

Autoophugger på sjælland

Hos os i Din Skrotbil mener vi at det skal være nemt at gøre det rigtige. Derfor tilbyder vi alle vores kunder de bedst mulige vilkår, for at sikre en forsvarlig process under skrotningen af deres gamle biler. Vores service tilbyder følgende:

  • Gratis afhentning af bil på HELE sjælland
  • Priser på DINE vilkår og ingen gemte gebyrer
  • Udfyld og vedlæg blot en fuldmagt – Vi henter skrotbilen og overfører skrotpræmien.